Konzultace v oblasti bezpečnosti a kvality potravin
Řešíte nové výzvy nebo máte konkrétní otázky týkající se bezpečnosti a kvality ve vašem provozu? Jsem zde pro vás, abych pomohla najít správná řešení.

V jaké situaci vám konzultace pomůže?
Potřebujete získat odpovědi na konkrétní otázky, pomoc při zavádění nových postupů, zorientovat se v novinkách nebo zjistit, jak vylepšit stávající systém.
Při společné konzultaci můžeme vyřešit například, jak:
uplatnit v praxi konkrétní právní požadavky na bezpečnost a kvalitu potravin,
co nejúčinněji zavést vybraný požadavek mezinárodního standardu přímo ve vašem provozu,
účinně monitorovat a ověřovat nastavené parametry systému,
nastavit vzorkovací plány surovin a výrobků,
uplatňovat nápravná a preventivní opatření,
správně vyplňovat akční plány z certifikačních auditů,
mohou vypadat konkrétní dokumenty a záznamy, včetně poskytnutí vzorů.
Pojďme to probrat společně.
Vyberte termín, který se vám hodí, a během 30 minut získáte:
Individuální přístup
Po celou dobu se věnuji výhradně vám. V rámci konzultace navrhnu řešení přímo vám na míru.
Efektivitu
Jdu přímo k jádru věci a soustředím se na to, co je skutečně důležité pro váš provoz.
Zkušenosti z praxe
Nejsem teoretik. Mám zkušenosti z různých typů provozů a doporučím vám pouze to, co funguje v praxi.
Vzory dokumentů
Zašlu ukázky dokumentů a záznamů týkajících se probíraného tématu, které můžete používat.

O mně
Vystudovala jsem obor Výživa a potraviny na České zemědělské univerzitě v Praze.
Mám zkušenosti z pozice manažera kvality na plný úvazek – vím, že teorie je šedivá, ale realita barevnější. Z této pracovní zkušenosti čerpám dodnes.
Jako externí poradce pro bezpečnost a kvalitu potravin pracuji na volné noze déle než 7 let a jde o mou hlavní pracovní činnost – netříštím pozornost a neustále se v oboru vzdělávám.
Baví mě poznávat, jak věci fungují. Jsem tak trochu detektiv.
Věřím, že řešení vždy existuje a že lze dělat věci poctivě, s čistým svědomím.
„Děkuji paní Matouškové za profesionální a vstřícnou pomoc při tvorbě HACCP příručky.
Díky jejím radám a odbornému přístupu jsem se mohla soustředit na klíčové aspekty kvality a bezpečnosti. Její hluboké znalosti a praktické návrhy byly pro nás neocenitelné.
Doporučuji každému, kdo hledá spolehlivého odborníka v oblasti HACCP a kvality.“

Vyberte si termín ještě dnes.
Vyberte si termín a popište téma (nebo problém), které chcete probrat.
on-line konzultace 1:1,
téma dle přání,
cena 1 000 Kč / 30 minutová konzultace + příprava
Po rezervaci vám zašlu zálohovou fakturu do druhého pracovního dne. Termín online konzultace vám závazně rezervuji po připsání platby.
Časté dotazy
Co bude se zbývajícím časem, pokud téma vyřešíme rychleji?
V rámci jedné konzultace můžeme zbývající čas využít na jakékoliv další téma v oblasti bezpečnosti a kvality potravin.
Nevyužitý čas v rámci jednoho rezervovaného termínu se dále nepřevádí. Proto doporučuji připravit si náhradní dotaz/téma, aby byla konzultace využita na maximum.
Je možné zaplatit konzultaci až po její realizaci?
Ne, termín je závazně rezervován až po uhrazení zálohové faktury.
Zavádíte kompletní firemní dokumentaci?
Ne, z kapacitních důvodů nenabízím tuto možnost.
Mohu vás ale postupně provést celým procesem a být vám k dispozici pro vaše dotazy.
Proč je potřeba specifikovat předem, co přesně potřebuji řešit?
Mohu se na konzultaci lépe připravit a půjdeme rovnou k věci. Během jedné konzultace stihneme vyřešit téma mnohem detailněji a přesněji.
Je možné, že ještě před konzultací váš budu včas informovat e-mailem, pokud od vás budu potřebovat upřesnění (tato příprava je již součástí ceny konzultace).
Zajišťujete úpravy a kontroly naší stávající dokumentace?
Ne, z kapacitních důvodů nenabízím možnost revize stávající dokumentace.
Mohu vám ale odpovědět na konkrétní otázky týkající se vaší dokumentace – například jaké pravidlo určitě nezapomenout zařadit do hygienického minima, které záznamy je možné převést do elektronické podoby a podobně.
Nenašli jste odpověď? Napište mi.